Onwelwording gangpad 2! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Rijan Berends - WaarBenJij.nu Onwelwording gangpad 2! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Rijan Berends - WaarBenJij.nu

Onwelwording gangpad 2!

Door: rijanberends

Blijf op de hoogte en volg Rijan

11 Januari 2012 | Nederland, Amsterdam

Vandaag vanaf Schiphol naar Hongkong vertrokken, een vlucht van ca. 11 uur. Mijn verpleegkunige/semi arts achtergrond kwam weer goed van pas. Er was namelijk een onwelwording in gangpad 2. Dus ik met mijn deskundige blik erop af. TLC deed wonderen, ik kwam er echter achter dat ik een goede beurt had gemaakt bij de stewardessen. Qua service was ik ineens ge-upgrade van economy- naar firstclass. Ik bleef echter professioneel, want zo ben ik!
Eenmaal aangekomen in HongKong gingen we met de bus naar het hostel wat ca. 1,5 uur rijden was. In het hostel aangekomen 3 uurtjes slapen en daarna met de groep Hong Kong verkennen. De dag was grauw en regenachtig, desondanks een gezellige dag gehad. Over een half uur worden we opgehaald en reizen we af naar het vliegveld om onze reis naar Sydney te vervolgen. Verder verslag volgt.......

• 11 Januari 2012 - 11:57

Jarno:

Hey,
    En is het met de persoon in kwestie goed afgelopen?
    Veel plezier. We spreken elkaar weer.
    Moi....

• 11 Januari 2012 - 14:51

Sabine:

God hoor, dit kan ook alleen weer jou overkomen, haha. Maar wel lkkr om firstclass te zitten met zo'n lange vlucht!
    op naar de volgende vlucht! goede reis!

• 11 Januari 2012 - 16:58

Ria Warrink:

Heel veel plezier in down under!

• 11 Januari 2012 - 19:07

Danny:

Dag Dokter! Maak er een mooie tijd van, we volgen je avonturen!!

• 11 Januari 2012 - 19:36

Wieke:

Hoi Ri-jan, al weer heel wat meegemaakt dus. Spannend. Als alles maar goed is afgelopen. En mooi dat je hebt kunnen helpen. Je hebt al een hele trip achter de rug. Nog een beetje van Hong Kong kunnen zien? Goede vlucht naar Australië toegewenst van ons allemaal. Trek de korte broek maar alvast uit de koffer. Het zal daar wel lekker warm zijn. Hmmmm, een beetje zon was hier ook niet verkeerd. Erg leuk om je reisverslagen te lezen. Ga zo door! Veel liefs uit Gasselte. Dikke kus van ons.

• 11 Januari 2012 - 19:51

David:

Topper! Haha :) mooie belevenissen alweer dus,..mooi dat je iig van nut hebt kunnen zijn. Ben benieuwd naar de rest van je avonturen. Maar je zal eerst wel ff lekker kapot zijn straks. We hebben snel contact!

• 11 Januari 2012 - 19:54

Wopke:

ZZo ken ik je weer. Doe je een beetje voorzichtig met al die kleine mensjes daar? Dan zullen wij proberen de leegte hier op te vullen...

• 12 Januari 2012 - 03:13

Walraad:

Hoi Rijan,
    Topdokter! Super vakantie toegewenst en geniet er lekker van, de groeten van Gerrie en Walraad.

• 12 Januari 2012 - 09:25

Carmen:

Zo te lezen een goed begin :-) .. Ik wens je sowieso nog heel veel plezier!!

Geniet er van!!

• 12 Januari 2012 - 19:59

Ankie:

het is altijd feest met de Zonnebloem veel plezier

• 12 Januari 2012 - 20:33

Epko:

Hallo Ri-jan,
    Heel goed van je dat je de persoon weer op de been hebt geho;pen, en toen dus verwend door de stuwardessen, en een ligstoel op de vlucht naar Hong Kong.

Ga je goed en maak er iets moois van in Down under.
    Groet Epko en Wieke en Joliena.

• 12 Januari 2012 - 21:42

Marloes:

Hey Rijan,
    Een goed begin is het halve werk niet waar?!
    Wens je zoooo veel plezier, ga je volgen!
    Enjoy!!!

• 16 Januari 2012 - 19:30

Nellie From Up-here:

Goodday mate!
    How's it hanging?
    I heard from mum and dad that things are really oke right? That's good to hear man... So just the first day and already a big adventure aight;-)... (TLC hmm is that how they call it there:-)... By the way what a smashing blouse you got there haha
    I 'd love to read some more stories from down under!! So far.... Take care now, Bye bye then!
    Big hug!
    See yah

• 16 Januari 2012 - 23:00

Stefan Van Der Spek:

Ik begon mij al af te vragen waarom ik je niet meer zag bij ijshockey..! Veel plezier nog verder...!

Groeten,

• 18 Maart 2012 - 12:59

François:

Gottegottegottegot....wat een drama...First Class op Cathay Pacific? En dan ook nog alle aandacht van de stewardessen.... goed man!! ;-)