Byron Bay
Door: rijanberends
Blijf op de hoogte en volg Rijan
24 Januari 2012 | Nederland, Amsterdam
Je hebt hier erg veel tijd om over van alles na te denken en dat is opzich erg leuk, leerzaam en interessant maar aan de andere kant op zijn tijd ook emotioneel en confronterend. Ik heb in korte erg veel over mezelf geleerd. Wie weet kom ik na 6 maanden terug als een wijs man. Ik ga nu ff lekker eten en een biertje drinken. Wordt vervolgd.......
24 Januari 2012 - 08:55
Rigtje:
Fijn, om weer even wat van je te horen en waar je nu ongeveer zit. Pa en ik dachten, mocht het geld op zijn dan kan hij altijd nog straatmuziekant worden (grapje hahaha). Fijn dat je het zo naar de zin hebt. We kunnen niet wachten op je volgende verslagen. Wij wensen je veel plezier toe. Voorzichtig en een dikke knuffel van pa en ma. -
24 Januari 2012 - 09:25
David:
Heee! Mooi dat je even een uitgebreider verslag hebt gemaakt! Tof om een kleine sneak a peak in je wereld te krijgen. Klinkt allemaal super relaxed waar je nu zit..dreadlock holiday vs marcus aurelius :-)... We hebben contact! Enjoy X David -
24 Januari 2012 - 12:28
Wieke:
Hoi Ri-jan, hartstikke mooi om weer wat van je te lezen. Fijn dat je het zo goed naar de zin hebt. En we snappen best dat het af en toe ook wel een beetje emotioneel is. Voor ons ook lieverd. Maar...voor je het weet is het weer om en staan we je op te wachten. En ben je binnen de kortste keren weer gewend aan het leven hier. Dus we denken aan je en geniet ervan en vooral: blijf ons verwennen met je mooie verhalen. Dikke kus van ons allemaal. Liefs Joliena, Riemer, Epko en Wieke. -
24 Januari 2012 - 17:49
Miranda:
Hoi Ri-jan,
Ik dacht al waar blijft hij met zijn mooie reis verhalen. Ben blij om te lezen dat het goed met je gaat en dat je het na je zin hebt. Ik vroeg al aan je moeder "waar blijft het reisverslag, ahahaha". Heel veel plezier en geniet er van. Liefs je nicht Miranda. -
24 Januari 2012 - 18:09
Nancy Scheepstra:
Hey!
Om nu ook neer te schrijven... Leuk wat van je te lezen... Is nu niet echt orgineel meer na de vorige berichten... Maar wel gemeend! Fijn te lezen dat je het naar je zin hebt! Denk maar veel na, word je groot van...
Liefs.. Ik blijf je volgen! X -
24 Januari 2012 - 18:26
Inger:
Hey Skat,
Iedere dag sta ik eerder op in de hoop een berichtje van u te ontvangen... en zowaar vandaag werd m'n dag beloond! Leuk wat van je te horen, ik zie je daar al helemaal tussen lopen. Ik zou zeggen ga de confrontatie aan en laat de emoties de vrije loop. Stel je voor dat je er wijzer van wordt, dat wil ik wel meemaken haha! Nee, zonder gekheid..natuurlijk wordt het een ervaring om nooit te vergeten, kom je interessante figuren tegen, zul je diepzinnige gesprekken voeren en kom je jezelf meer tegen. Alleen maar goed toch? Geniet ervan en deel je ervaringen, word ik misschien ook eens wat wijzer.
Hier alles nog rustig, zal binnen 2 weken wel anders zijn...
Tut Inger -
24 Januari 2012 - 20:38
Epko:
Hey Ri-Jan,
mooi dat alles goed gaat met je en dat je veel plezier hebt in de dingen die je daar doet. Ben je Bob Marley ook nog tegen gekomen daar in Australie met zijn dreadlocks.
Hier ook alles ok jongen, geniet maar van de volgende dagen als je weer verder reist langs de oostkust, misschien kom je Mick Doohan nog wel tegen woont ook in Brisbane.
Groet van Epko. -
25 Januari 2012 - 08:59
Geke:
Leuk je vehaal, komt me erg bekend voor!!.
Hier alles rustig, Diana, Anneke Gea, Hetty en ik hebben nog erg weinig gedaan.
Zelf 4 dagen wezen skieen. Gelukkig niets gebroken. Het weer had wel iets beter gemogen.
Verder alles hier nog bij het oude.
Geniet!!!! gr Geke -
26 Januari 2012 - 14:51
Riemer:
Ik hoor wel dat het bij jouw aan de oostkust beter weer is als aan de Westkust,het begint een beetje warm te worden in Perth 43 Gr.en zit momenteel op een orkaan te wachten op Barrow island ha ha..Geniet van je tijd daar en Happy Australia day!! See ya later Mate!! Call me anytime 0488145428. -
06 Maart 2012 - 01:08
Uf...:
Hé Rijan,
Zo te lezen heb je het aardig naar je zin.
Geniet er lekker van, dan doen wij hier het werk wel..:)
Groet'n van de nachtdienst. (Uf)
06 Maart 2012 - 19:11
Henriette:
Hey,
Je hebt het leuk zo te lezen, wel jammer dat je zo weinig schrijft.
Heel veel plezier nog. Beetje wijsheid kan geen kwaad! Ha ha
Groeten henriette